Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vengeance University

1999-ben nem csak az Avenged Sevenfold indult hódító útjára. Zacky ekkor alapította meg ruhacégét is, amit Vengeance University Est. 6661 névre keresztelt. A cég azóta egyre nőtt a zenekarral együtt, bár mivel a zene az elsődleges, így Zacky nem szentel neki akkora figyelmet, mint amennyit a rajongók igényelnének. A kolllekció ma már különböző színű, mintájú és feliratú, férfi-női-gyerek pólókból és kapucnis pulóverekból áll. A minták egy részét persze maga Zacky készíti, aki rajztehetségét már az Avenged Sevenfold Cartoon készítésekor is megcsillogtatta. Korábban övcsatok és sapkák is voltak, jelenleg azonban ez nincs a webshop kínálatában. Ugyanis a VU eddig csak a vengenz.com oldalról elérhető netes boltban vesz fel rendeléseket, ám a fiúk barátaihoz, a Madden ikrekhez hasonlóan (akik cége DCMA Collective névre hallgat) Zacky is tervezi a későbbiekben egy állandó bolt nyitását Los Angelesben.
2008 augusztusa óta a VU már a MySpace-en is megtalálható. Amellett, hogy jelenleg ez az egyetlen módja a VU-s cuccok vásárlásának, Zacky és barátainak gyakran használják a rajongók közötti kapcsolattartásra is. Ugyanis Leanához hasonlóan ő is gyakran kapja kézbe a fényképezőt, és megosztja velünk a saját maga készítette képeket, valamint a hozzájuk kapcsolódó kommenteket.
A VU elindított egy levelezőlistát is, amire feliratkozva exkluzív hírekhez lehet jutni, sőt, ezen keresztül szoktak akciós ajánlatokat is küldeni. Ilyenkor egy jelszó segítségével lehet kedvezményes áron megvásárolni a cuccokat.
Az utóbbi időben már egész interaktívra sikeredett felépíteni a Vengeance Universityt. Több olyan program is volt, amin a Vengenz rajongók találkozhattak a készítőkkel, így természetesen Zackyvel is. Ilyen volt például a a Musink, ahol ingyenesen csináltak VU-tetkókat, a Vengeance De Mayo vagy a Gumball 3000 rally.


A Vengeance University kollekció fő mintái:
Cholo - koponya V-s sapkával
Classic
Hollywood 1962 - zombi Marily Monroe-val
I <3 VU
The OG - Mickey egér
Zomby
sportmezek Vengeance felirattal (nem kapható)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.